Sinds de start van de campagne eind 2017 is de VVD Westvoorne fractie een goed op elkaar ingespeeld team van vijf vaste actieve fractieleden met op de achtergrond leden die de fractie adviseren en ondersteunen. Hans Willemse, Jan Willem Driesprong en Marco Mentink
vertegenwoordigen de VVD fractie in de Raad van Westvoorne met Monique Vermaat en Monique Hamstra als fractie assistenten.


Heden heeft Hans Willemse aangegeven het raadslidmaatschap niet meer te kunnen combineren met zijn dagelijkse werk en privé leven. Hij zal echter de fractie op de achtergrond blijven ondersteunen. De volgende op de kieslijst is Monique Vermaat, zij zal de vrijgekomen raadszetel gaan innemen. Zij was de afgelopen jaren intensief betrokken bij de fractie en is daarom volledig ingewerkt. Vermaat woont en werkt haar hele
leven in Westvoorne en ook de politiek is haar met de paplepel ingegoten. Haar grootvader en vader waren beiden actief voor de gemeenteraad van Rockanje.

Daarnaast heeft sinds eind 2019 Ferry den Hoed zich aangemeld als actief lid bij de VVD fractie. Hij was recent vanuit Rotterdam in Rockanje gaan wonen en wilde zijn maatschappelijke betrokkenheid vorm geven op het gemeentelijke politieke vlak. Hij zal de plaats van Vermaat als fractie assistent overnemen. Deze wijzigingen zullen officieel na het zomerreces plaats vinden.

De VVD Westvoorne fractie bedankt Hans Willemse voor zijn inzet en wenst hem veel succes op zakelijk en privé vlak! Als team blijft de VVD fractie zich inzetten voor het belang van de inwoners van Westvoorne.